Avoimet tehtävät

Leirin avoimet toimihenkilötehtävät on listattu alla toimialoittain.

Jos et löydä etsimääsi tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä toimialapäällikköön.

Muistathan, että jokaisen leirille osallistuvan tulee ilmoittautua toimialapäällikölle tehtävän hakemuksen lisäksi joko HAKA :ssa tai erillisellä ilmoittautumislomakkeella.

Koulutustoimisto

Koulutustoimisto on saanut listoilleen jo huippujoukon tekijöitä, mutta vielä olisi paikkoja vapaana.
Seuraavat kurssit kaipaavat kurssinjohtajaa:
- TAKU 1
- TAKU 3
- TAKU 4
- viestiliikenne- vesipelastus- ja varautumiskurssit
- Äxxön-kurssi

Aikaisempaa kurssinjohtajakokemusta ei tarvita, mutta muutaman vuoden leirikouluttajakokemus on hyvä lähtökohta onnistumiselle.

Jos kolahti tai tiedät hyvän tyypin, ota pikaisesti yhteyttä leirin koulutuspäällikköön kt1@koulutustoimisto.fi.

Ohjelmatoimisto

Jos olet täysi-ikäinen, omaat hulvattoman huumorintajun, et pelkää esiintymistä yleisön edessä, etkä kaihda ottaa uusia haasteita vastaan, on OT oikea toimiala sinulle.

Palavereja pidetään pitkin kevättä ja olisi suotavaa, että myös tulevat OT:n jäsenet olisivat mukana kokemassa, kuulemassa ja vaikuttamassa leirin ohjelman sisältöön.

Mitä enää odotat?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja postita se 4@ohjelmatoimisto.org

Turvallisuus

Oletko palveluhenkinen, reipas ja luotettava? Kiinnostaako sinua tulla mukaan tekemään turvallista leiriä?
Onko sinulla voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti ja/tai sammutustyökurssi käytynä?

Ilman korttia ja todistustakin voi laittaa hakemuksen.
Pääasia on, että haluat olla mukana turvaamassa nuorten leirin onnistumisen!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä turvallisuuspäällikköön mika.riipi@luukku.com

Tiedotus

Taittaja (1 paikka)

Leirilehteä taittamaan etsimme sopivan näppärää tyyppiä, jolta toivomme jo jonkin verran kokemusta mm. taitto-ohjelmien käytöstä. Tehtävä alkaa heti sopivan tyypin löydettyä visuaalisen ilmeen parissa ja keskittyy leirin ajaksi lehden taittamiseen.

Toimittaja (1 paikka)

Onko sinulla sana hallussa, ja saattaisit toivoa, että muutkin lukisivat tuotoksiasi? Haluatko raportoida leirin tapahtumista entä oletko suvereeni somettaja? Tässä vois olla tehtävä juuri sinulle!

Radiotoimittaja (4 paikkaa)

Oletko aamushow:n takuuvarma ilopilleri vai löytyvätkö juuri sinun soittolistaltasi parhaat biisit illan hitaiksi? Asiaohjelman luotettava luotsaaja vai hulvattoman talk show:n tähti? Joko kolahti?

Tulemme järjestämää koko tiedotuksen yhteisen suunnittelupäivän kevään aikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaa mahdollisimman pian joko tiedostuspäällikölle camilla.volanen@gmail.com tai radion päätoimittajalle ilkka.taivassalo@leppavaaranvpk.fi (radiotoimittajat).

Ensiapu

Oletko hoitoalan ammattilainen, erityisesti akuuttihoitotyön osaaja? Oletko aina halunnut viettää leiriviikon tiiviissä porukassa hyvällä yhteishengellä?

Jos vastasit edeltäviin kyllä ja tiedät olevasi halukas sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen, jossa tehdään hyvällä fiiliksellä turvallinen leiri kaikille ja ollaan pienellä kynnyksellä leiriläisten lähestyttävissä kipujen ja kolhujen sattuessa, saatat olla etsimämme henkilö.

Voit myös ilmiantaa itsesi, mikäli olet alan opiskelija tai EVY–kurssin käynyt.

Lähetä hakemuksesi ensiavun vastaavalle osoitteeseen hmhirvonen@gmail.com

Keittiö

Jos erotat kauhan lusikasta, niin tervetuloa keittiölle duuniin. Tänä vuonna on taattua, että meininki keittiössä on erilaista!

Keittiöön toimihenkilöiksi hakeutuvilta vaaditaan voimassa oleva hygieniaosaamistodistus eli hygieniapassi, jos henkilö osallistuu ruoan valmistamiseen (salaattien valmistus tms.)

Tarjolla on myös muita tehtäviä, joissa hygieniapassi on suositus.

Lisätietoja voi kysellä ja vapaamuotoisen hakemuksen lähettää keittiömestarille tommi.karlsson@savionvpk.fi

Järjestely

Mm. polttopuita, bajamajoja, henkilökuljetuksia ja tietysti saunan lämmitystä.
Lähes kaiken takana leirillä on järjestelytoimisto.

Jos sinulta löytyy toimeen tarttuva asenne ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, ota yhteyttä järjestelypäällikköön terokuitu@gmail.com

Kanttiini

Leirin ehdottomasti makein paikka etsii tekijöitä!

Kanttiini tarvitsee riveihinsä ripeitä ja tehokkaita, toimeen tarttuvia myyjiä, joilta ei hymy hyydy helposti. Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi kassatyöskentelystä ei tarvita, mutta tarkkuudesta ja laskupäästä on selvää hyötyä.

Kanttiinissa, jos missä kuulet ensimmäisten joukossa, mitä leirille kuuluu ja missä mennään. Työvuorosi alkua todella odotetaan - ja jonotetaan!

Ilmoittaudu kanttiinin vahvuuteen tästä.

Lisätietoja antaa kanttiinin kauppias harri.kononen@rajakylanvpk.fi