PALOSAURUS 2021 18.-24.7.2021

Uudenmaan Pelastusliiton ja Helsingin Pelastusliiton yhteinen palokuntanuorten koulutusleiri Palosaurus 2021 on jouduttu perumaan.


Leirin sosiaaliset mediat:

Facebook: https://www.facebook.com/Palosaurus

Instagram: https://www.instagram.com/palosaurus2021/Tämä kuvassa oleva teos tulee toimimaan palokuntanuorten kesän leirin virallisena logona,
kuvan on taiteillut Jari M.

Palosaurus 2021 minileiriseminaari Nummituvalla 16.-18.7.2021

Hei sinä täysi-ikäinen palokuntalainen, joka olet toiminut toimihenkilönä tai olet kiinnostunut toimimaan,

tässä ohittamaton tapahtuma heinäkuiselle viikonlopulle!

Vaikka Palosaurus 2021 palokuntanuorten koulutusleiri jouduttiin perumaan liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ei leiritoimikunta laittanut hanskoja naulaan - päinvastoin! Haluamme järjestää täysi-ikäisille toimihenkilöille oman minileiriseminaarin Nummituvan kauniissa puitteissa Vihtijärvellä.

Leiriseminaari alkaa perjantaina 16.7. n. klo 18.00 ja lopettelemme sunnuntaina 18.7. iltapäivällä n. klo 13.00 tienoilla. Majoituksen ja kuljetuksen järjestää jokainen itse, eli telttamajoitus niin kuin muutoinkin leireillä.

Omavastuu on 15 eur/hlö, ilmoittautuminen on sitova, omavastuu laskutetaan palokunnittain. Omavastuuosuuden hinnalla saat ruokailut (aamiainen, lounas ja dinneri) lauantaina sekä ihan parasta leiriohjelmaa, ja tietty vielä huippuseuraa! Perjantai mennään omilla eväillä, grillimakkarat sun muut mukaan. Jos jotain syötävää jää, niin sunnuntaina syödään viimeiset pois ennen lähtöä!

Leirin ohjelma on vielä yllätys, mutta loistokasta meininkiä lupailee etelän OT!

Lisätietoja antti.mutikainen@jokelanvpk.fi (p. 050 320 1372) tai sari.tuuri-salonen@upl.fi (p. 0400 297 470)

Jos on ehkä ollut ikävä leireille, ikävä palokuntatuttuja, ikävä palokuntameininkiä, ilmoittaudu heti kesän ehkä kuumimmalle viikonlopulle viimeistään 24.6. TÄSTÄ.

Palosaurus 2021 on peruttu.

Palosaurus 2021 leiritoimikunnan kokouksessa 17.5.2021 päätettiin, että kesäleiri perutaan liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi.

Leiritoimikunta pyrki viimeiseen asti järjestämään leiriä kaikesta huolimatta, mutta 16.5. päättynyt ilmoittautuminen osoitti, että leirille ei olisi tullut tarpeeksi väkeä. Päätöstä pohdittiin pitkään, eikä se päätös ollut helppo.


Vaikka leiri tältä kesältä peruuntuu, voit kääntää katseen ja ottaa seurantaan ensi vuoden Eldis22 palokuntanuorten suurleirin.

Ajankohtaista

17.5.2021

Palosaurus 2021 Palokuntanuorten kesäleiri on peruttu liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi.

__

21.4.2021


Palosaurus 2021 palokuntanuorten kesäleirin ilmoittautumista on jatkettu HAKA:ssa aina sunnuntaihin 16.5. saakka perusmaksulla.
Nyt jos koskaan onkin mitä mainioin tilaisuus ilmoittautua kesän leirille. Leiritoimikunta seuraa ajankohtaista koronatilannetta ja tarkoituksenamme on järjestää leiri turvallisesti huomioiden ajankohtainen koronatilanne. Mikäli leiri joudutaan vallitsevasta tilanteesta johtuen perumaan, ei keneltäkään jo leirille ilmoittautuneelta veloiteta leirimaksua.


Nyt siis kipin kapin ja turvallisesti ilmoittautumaan mukaan kesäleirille!

__

2.3.2021 - Leirikutsu on lähtenyt palokuntiin ja ilmoittautuminen on avoinna!

  • Leirikutsuun pääset TÄSTÄ
  • Leirin ilmoittautumiskutsuun pääset TÄSTÄ (pdf) ja/tai TÄSTÄ (word)