PALOSAURUS 2021 18.-24.7.2021

Uudenmaan Pelastusliiton ja Helsingin Pelastusliiton yhteinen palokuntanuorten koulutusleiri järjestetään Padasjoella 18.-24.7.2021.


Leirin sosiaaliset mediat:

Facebook: https://www.facebook.com/Palosaurus

Instagram: https://www.instagram.com/palosaurus2021/Tämä kuvassa oleva teos tulee toimimaan palokuntanuorten kesän leirin virallisena logona,
kuvan on taiteillut Jari M.

Ajankohtaista

2.3.2021 - Leirikutsu on lähtenyt palokuntiin ja ilmoittautuminen on avoinna!

  • Leirikutsuun pääset TÄSTÄ
  • Leirin ilmoittautumiskutsuun pääset TÄSTÄ (pdf) ja/tai TÄSTÄ (word)

__

16.3.2021- Kurssinjohtajien haku on käynnissä Palosaurus-leirille!


Koulutustoimisto hakee tekijöitä kaikille leirin kursseille. Tehtävään haet lähettämällä hakemuksesi koulutuspäällystölle 10.4. mennessä.

Jos kurssinjohtajuus kiinnostaa, muttet ole aivan varma miten toimia, vastaamme myös kaikkiin kysymyksiin mielellämme. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti haun päätyttyä valinnoista.

Kurssinjohtajahakuun osallistuminen tapahtuu avoimella hakemuksella, otsikoituna sillä kurssilla, jonka johtajaksi olet hakemassa. Muuten sana on vapaa - esittele itsesi ja kerro toiveesi leirille.

Leiriterveisin,

Johannes Koskinen

johannes.koskinen@haaganvpk.com

__

30.3.2021


Palokuntanuori -> sinustako somelähettiläs leirille?

Palosaurus 2021 leirin tiedotus haluaa mullistaa leirin tiedottamisen kertaheitolla. Haluamme viestiä nuorille oleellisissa kanavissa ja luoda sellaista sisältöä, mikä nuoria kiinnostaa. Nyt meillä on käytössä facebook ja instagram, mutta mitä muita viestintävälineitä voisimme ottaa käyttöön? Olisiko tiktok tai snapchat sopiva?

Sen lisäksi, että otamme uusia kanavia käyttöön, haluamme myös osallistaa teitä nuoria viestinnän kehittämisessä. Ja siksi me haluammekin ottaa leirin tiedotukseen mukaan somelähettiläitä, eli teitä nuoria. Te saatte olla eturintamassa mukana suunnittelemassa ja tuottamassa sisältöä leirin tiedotuskanaville.

Jos olet kiinnostunut toimimaan Palosaurus 2021 somelähettiläänä, ota yhteyttä sähköpostitse, niin palaamme sinuun asian tiimoilta!

Tiedotuspäällikkö Camilla Elgland

camilla.elgland@upl.fi

Varatiedotuspäällikkö Janika Lehtonen

lehtonenjanika@gmail.com