Tilaa palokuntavaatteet kauttamme!

Tilausohjeet 2018

Topperin palokuntavaatteet tilataan Uudenmaan Pelastusliiton kautta, tilaus lähetetään osoitteeseen sari.tuuri-salonen@upl.fi, puh. 0400 297 470.


29.11.2018: Sopimuspalokuntien pienavustusten hyväksyttävät hankinnat, LUE LISÄÄ

Vaatteiden toimittaja on Topper Uniform, joka on perustamisestaan, vuodesta 1983, lähtien keskittynyt virka-, ammatti- ja työvaateprojekteihin. Kaikki Uudenmaan Pelastusliiton kautta tilatut palokuntavaatteet ovat viranomaispukuja vastaavia tuotteita, mutta ilman viranomaistunnuksia.

Hinnastossa näyvät hinnat alv 0% että alv 24%.

Vaatteet toimitetaan osoitteeseen jonka tilaaja ilmoittaa, ja vaatteet tulevat pakettina suoraan valmistajalta.

Vaatteet laskutetaan osoitteeseen jonka tilaaja ilmoittaa, ja lasku tulee erikseen Uudenmaan Pelastusliitosta.

Topperilla on varastomyyntiä, jolloin varastossa olevat tuotteet tulevat nopeasti. Jonkun tuotteen tai koon ollessa lopussa toimitusaika saattaa kuitenkin olla pidempi, mittatilaustuotteiden kohdalla aina pidempi.

Jos kertatilaus on suuri, Topper voi lähettää mallipuvuston sovitukseen. Sovitussarjoissa Topper lähettää juhlavaatetusta sekä mm. virkatakkeja ja housuja, asemavaatetuksesta sovitussarjoja ei lähetetä, koot ovat aivan normaaleja xs-xxxl kokoja. Mahdollisuuksian mukaan pukuja voi käydä sovittamassa esim. pelastuslaitoksilla. Sovitussarjan lähetys maksaa 22€ + alv 24%

Vaatteiden palautuksissa ja/tai korjauksissa jokaista tapausta katsotaan erikseen valmistajan kanssa.

Softshell-takki

HUOM! TILAATTEHAN PALOKUNNITTAIN TAKIT, KIITOS! (Näin tilaus-, lähetys- ja laskutustyö on hurjasti helpompaa!) Samalla tulee todennetuksi että takki tilataan sopimuspalokunnan käyttöön.

Nämä takit poistuivat pelastuslaitosten tilauskannasta, mutta sopimuspalokunnille takkeja toimitetaan - tilaa omasi nyt! Huom, takkeja toimitetaan ainoastaan sopimuspalokuntalaisille, joten VPK:n kertominen on tilauksen yhteydessä pakollista.
Takki on musta softshell-takki, ns blanco eli ilman mitään tunnuksia. Takit ovat mustia säänkestäviä ja lämpimiä, sisälläon ohut fleecevuori. Takkien koot menevät niin että XS on pienin ja 3XL on suurin, tämän isompia ei saa kuin mittatilaustyönä, jolloin hinta on luonnollisesti korkeampi.
Hinta on 76 euroa (sis. alv 24%), toimituskulut 13,89 euroa (sis. alv 24%) Kun Topper lähettää tilauksen, siitä tulee tieto tilaajan puhelimeen.
Palokunnan hihamerkin saa eri maksusta kiinnitettäväksi hihaan. Jos merkin haluat takkiin, ne voi lähettää Topperille osoitteeseen: Topper Uniform, Elina Lehtonen, Luumäentie 7, 21420. Mainitse merkit lähettäessäsi että on kysymys softshell-takeista.

Tilauksen pääset tekemään TÄSTÄPalokuntavaatteiden tilauslomake_2018
(HUOM, tallenna tilauslomake koneelleesi ja laita täytettynä sähköpostilla sari.tuuri-salonen@upl.fi)


Sisäministeriön ohjeista 2016 poimittua


Mitä kuuluu:


Sisäministeriön ohjeet kokonaisuudessaan 2016


Lakkilaatat ja kokardit

Ao. merkkejä saa Topperilta, näissä hinnoissa mukana alv 24% :

Lakkilaatat:

Miehistön lakkilaatta 13,20€ (sisältää kokardin)

Alipäällystön lakkilaatta 18,05€ (sisältää kokardin)

Päällystön lakkilaatta 20,85€ (sisältää kokardin)

Kokardit lakkilaattaan:

Miehistö 5,55€

Alipäällystö/päällystö 7,70€

Muita merkkejä kannattaa katsoa Palopäällystöliiton sivuilta, tässä linkki heidän sivuilleen:

http://www.sppl.fi/verkkokauppa/virka-asematunnuks...