Nuorisotyö

Palokuntanuorilla on mainio harrastus: yhdessä on kiva kisata, pelata ja harjoitella taitoja, joille on taatusti käyttöä. Tässä joukossa jokainen löytää oman paikkansa.

Palokuntanuoret harjoittelevat ja oppivat uutta omien kykyjensä ja valmiuksiensa mukaan, omaan tahtiin. Nuoret tulevat yleensä harrastukseen mukaan noin 10-vuotiaina, mutta joissakin palokunnissa jo 7-9 -vuotiaat voivat aloittaa turvallisuustaitojen opettelun.

Astu rohkeasti vauhdikkaaseen maailmaan. VPKssa tehdään arvokasta työtä, johon on mukava kasvaa - hyvässä seurassa ja omaan tahtiin. Toimintaan pääset mukaan, kun otat yhteyttä lähimpään nuorisotyötä tekevään vapaaehtoispalokuntaan. Nuoriso-osastojen yhteytiedot löydät alueittain kotisivuiltamme palokuntanuorten valikosta.

Palokuntiin uutta virtaa!

Palokunnat ympäri Suomea hakevat uusia jäseniä. Oletko sinä yksi meistä? Tule mukaan palokuntaan. Paina oheista kuvaketta, katso mitä palokuntatoiminta pitää sisällään. Samalla voit hakea sinua lähinnä olevan palokunnan yhteystiedot palokuntien valtakunnallisesta hallinointikanta HAKAsta.

palokuntaan.fi.jpg