Nuorisotyö

Palokuntanuorilla on mainio harrastus: yhdessä on kiva kisata, pelata ja harjoitella taitoja, joille on taatusti käyttöä. Tässä joukossa jokainen löytää oman paikkansa.

Palokuntanuoret harjoittelevat ja oppivat uutta omien kykyjensä ja valmiuksiensa mukaan. Nuoret tulevat yleensä harrastukseen mukaan noin 10-vuotiaina, mutta joissakin palokunnissa jo 7-9-vuotiaat voivat aloittaa turvallisuustaitojen opettelun.

Astu rohkeasti vauhdikkaaseen maailmaan. Palokunnissa tehdään arvokasta työtä, johon on mukava kasvaa. Toimintaan pääset mukaan, kun otat yhteyttä lähimpään nuorisotyötä tekevään palokuntaan. Nuoriso-osastojen yhteystiedot löydät alueittain kotisivuiltamme palokuntanuorten valikosta.

Palokuntiin uutta virtaa!

Palokunnat ympäri Suomea hakevat uusia jäseniä. Oletko sinä yksi meistä? Tule mukaan palokuntaan. Paina oheista kuvaketta, katso mitä palokuntatoiminta pitää sisällään. Sinua lähinnä olevan palokunnan yhteystiedot voit hakea palokuntien hakupalvelusta.

Tiedotustoiminta

Pelastusliiton nuorisotyö on siirtynyt vuoden 2019 alusta alkaen jakelulistatiedottamiseen. Ensimmäisessä vaiheessa listalle lisättiin alueohjaajien keräämät palokuntanuorten ohjaajien ja kouluttajien sähköpostisosoitteet alueensa nuoriso-osastoista. Toisessa vaiheessa listalle lisätään osoitteita ohjaajilta ja kouluttajilta, jotka eivät vielä ole jakelulistalla, mutta haluavat tietää, mitä pelastusliiton nuorisotyössä tapahtuu.

Haluamme, että tiedottaminen on avointa - ilman turhia välikäsiä. Samalla varmistamme, että tiedotteet tavoittavat kohderyhmänsä paremmin.

Alla olevasta painikkeesta pääset lomakkeeseen, jolla ilmoitat sähköpostisoitteesi jakelulistalle lisättäväksi. Mikäli haluat listalta pois, ota yhteyttä pelastusliiton järjestöpäällikkö Sari Tuuri-Saloseen, sari.tuuri-salonen@upl.fi.