Isännöitsijärekisteri

Rekisteriin kerätään isännöitsijätoimistojen ja isännöitsijöiden yhteystietoja.

Uudenmaan Pelastusliitto lähettää rekisteriin taltioiduille isännöitsijätoimistoille ja isännöitsijöille tietoa pääasiassa sähköpostilla varautumis- ja väestönsuojelukursseista, edelleen taloyhtiöille toimitettavaksi. Näin voidaan varmistaa kurssitiedon perillemeno ja vähentää kurssien peruuntumisia liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Osoitteisiin lähetetään myös turvallisuustiedotteita edelleen taloyhtiöiden tiedotuksesta vastaaville Talon turvallisuuspäälliköille toimitettavaksi.

Postia tullaan lähettämään enintään kerran kuukaudessa.

Lähetetyn postin hyötykäyttö isännöitsijätoimistossa

Pelastusliitolla ei ole mahdollisuutta pitää rekisteriä kaikista toimialueemme talojen vastuuhenkilöistä. Siksi toivomme isännöitsijän pitävän sähköposti ja/tai osoiterekisteriä taloyhtiöiden puheenjohtajista, turvallisuuspäälliköstä ja väestönsuojan hoitajasta. Näin meiltä tulevan tiedotteen toimittaminen eteenpäin oikeaan osoitteeseen käy vaivattomasti ja nopeasti.

Haluamme kiittää tästä talojen tuvallisuutta palvelevasta yhteistyöstä kaikkia tietonsa luovuttaneita. Uskomme, että tällä yhteistyöllä on vaikutusta koko talon turvallisuuden edistämisessä.

Tietosuoja

Tietoja ei käytetä muuhun suoramarkkinointiin eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy täältä.

Lisää tietosi rekisteriin

Isännöitsijätoimisto tai isännöitsijä voi antaa tietonsa rekisteriin tallennettavaksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake.

Keräämme tietoja rekisteriimme myös internetistä sekä reskontramme laskutustiedoista.

Tietojen poistaminen rekisteristä

Jos haluat poistaa tietosi rekisteristä, lähetä siitä viesti "Ei enää isännöitsijäpostia" sähköpostilla koulutus@upl.fi

Isännöitsijätoimisto*
Etunimi
Sukunimi
Osoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sähköpostiosoite*
Puhelin
Fax
Matkapuhelin
Kotisivut